Een goede start begint in de buik én met De Bakermat!

Kindje op komst? Proficiat! Bij De Bakermat omringen we jou en je gezin met de allerbeste zorg en dit vanaf je eerste zwangerschapsmaand. Onze vroedvrouwen staan altijd voor je klaar en begeleiden je tijdens individuele consultaties, workshops en huisbezoeken zodat je steeds prima voorbereid bent tijdens elke fase van dit wonderlijke avontuur.

Onze regio

Ons hoofdkwartier vind je in Kessel-Lo, maar we werken in een brede straal rond Leuven, van Aarschot tot Hoeilaart en van Zemst tot Tienen. Ook kun je bij ons op consultatie komen in Kessel- Lo en andere locaties in regio groot-Leuven.

Aangepaste maatregelen tijdens de Corona-periode

Tijdens elke fase van de Corona-periode bleef onze dienstverlening gewoon doorlopen. Wel volgen we altijd nauwgezet de richtlijnen van de overheid en passen we alle nodige beschermingsmaatregelen toe.

Verkort ziekenhuisverblijf

Het verblijf in de materniteit werd recent ingekort van 5 nachten naar 2 (bij een bevalling zonder complicaties). Je vroedvrouw, huisarts en andere zorgverstrekkers werken nauw samen zodat de overgang van het ziekenhuis naar huis prima verloopt.

"Voor ons was De Bakermat een enorme geruststelling tijdens die bijzondere weken na de geboorte van ons eerste kindje. We werden geholpen door warme en behulpzame vroedvrouwen die zeer geduldig omgaan met vragen en zorgen. Verder is De Bakermat ook heel goed bereikbaar en verliep de communicatie altijd vlot en vriendelijk."

Workshopkalender

No event found!
Al onze vroedvrouwen beschikken over het Good Practice Logo.

Waar ben ik welkom om borstvoeding te geven?

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden via Google Analytics. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Accepteren
Afwijzen
Privacy Policy