Een goede start begint in de buik én met De Bakermat!

Kindje op komst? Proficiat! Bij De Bakermat omringen we jou en je gezin met de allerbeste zorg en dit vanaf je eerste zwangerschapsmaand. Onze vroedvrouwen staan altijd voor je klaar en begeleiden je tijdens individuele consultaties, workshops en huisbezoeken zodat je steeds prima voorbereid bent tijdens elke fase van dit wonderlijke avontuur.

Onze regio

Ons hoofdkwartier vind je in Leuven, maar we werken in een brede straal rond Leuven, van Aarschot tot Hoeilaart en van Zemst tot Tienen. Ook kun je bij ons op consultatie komen in Leuven en andere locaties in regio groot-Leuven.

Verkort ziekenhuisverblijf

Het verblijf in de materniteit werd ingekort van 5 nachten naar 2 (bij een bevalling zonder complicaties). Je vroedvrouw, huisarts en andere zorgverstrekkers werken nauw samen zodat de overgang van het ziekenhuis naar huis prima verloopt.

Workshopkalender

No event found!

Op zoek naar een fijn kraamcadeau? Wil je jezelf of je baby eens goed in de watten leggen?

Op onze gloednieuwe webshop vind je ongetwijfeld wat je zoekt
Al onze vroedvrouwen beschikken over het Good Practice Logo.

Waar ben ik welkom om borstvoeding te geven?

"Voor ons was De Bakermat een enorme geruststelling tijdens die bijzondere weken na de geboorte van ons eerste kindje. We werden geholpen door warme en behulpzame vroedvrouwen die zeer geduldig omgaan met vragen en zorgen. Verder is De Bakermat ook heel goed bereikbaar en verliep de communicatie altijd vlot en vriendelijk."

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden via Google Analytics. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Accepteren
Afwijzen
Privacy Policy