Onze locaties

De Bakermat in Kessel-Lo

Het hart van De Bakermat klopt in Leuven. Daar vind je ons hoofdkantoor, onze consultatieruimte en ons workshoplokaal. Hier werken ook onze collega’s van het onthaal die je dagelijks telefonisch en via mail verder helpen.

Hoe raak je op onze locatie?

Binnenring: u rijdt voorbij de Kapucijnenvoer en voorbij het tankstation. Hierna vindt u op uw rechterkant de ingang van De KartHuis

Buitenring: U rijdt tot aan het kuispunt met de Koning Boudewijnlaan. U slaat hierna tweemaal linksaf en nadien volgt u de binnenring. Voorbij het tankstation vindt u op uw rechterkant de ingang van De KartHuis.

Inrit De KartHuis

Er is een slagboom om de parking op te rijden. Hiervoor heeft u een code nodig. Deze code wordt u per e-mail verzonden een dag voor de consultatie.

Bij je vertrouwde huisartsenpraktijk of wijkgezondheidscentrum

Onze vroedvrouwen werken intensief samen met diverse huisartsenpraktijken in regio Leuven. Je kunt ter plaatse terecht voor een consultatie tijdens vaste wekelijkse uren. Onze vroedvrouw overlegt elk dossier met jouw huisarts, waardoor je er zeker van bent dat je de optimale zorg krijgt.

Praktijken waar we momenteel consultaties houden

In Kessel-Lo blijven we na onze verhuis consultaties houden op dinsdag- en donderdagavond

Medisch Centrum Kortenberg

Praktijken die met ons samenwerken

Vroedvrouwenpraktijk

De Bakermat

Workshopkalender

No event found!

Afspraak maken?

Bel 016 20 77 40
of

Waar ben ik welkom om borstvoeding te geven?

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden via Google Analytics. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Accepteren
Afwijzen
Privacy Policy