Expert voor de 1ste 400 dagen van het leven

Het Expertisecentrum Perinatale Zorg De Bakermat staat – samen met andere Expertisecentra in Vlaanderen en het Brussels hoofdstedelijk gewest – garant voor een kwaliteitsvolle, toegankelijke en betaalbare zorg voor moeder en kind. Het is de rol van deze centra om zwangere en prille gezinnen wegwijs te maken in alle aspecten van zwangerschap en kraamtijd. Ze vormen een essentiële schakel bij het verbinden van welzijn en gezondheid rondom de geboorte en zijn dé experts met betrekking tot de eerste 400 dagen van het leven, met extra aandacht voor kwetsbare gezinnen. In dat kader staan de Expertisecentra Perinatale Zorg aan de wieg van heel wat innovatieve projecten.

Projecten en acties waar Expertisecentrum De Bakermat haar schouders onder zet

Wat kan ons Expertisecentrum Perinatale Zorg  voor jou doen?

Ben je zorgverlener en heb je specifieke informatie nodig over thema’s als zwangerschap, kraamtijd of borstvoeding? Wens je een specifieke vorming voor je organisatie? Of kunnen we op een andere manier helpen?

Vind een vroedvrouw in je buurt

Ben je op zoek naar een vroedvrouwenpraktijk in je buurt? Ga dan naar vroedvrouwen.be/zoek-een-vroedvrouw.
Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden via Google Analytics. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Accepteren
Afwijzen
Privacy Policy