Moringa Oleifera

De wonderboom

Moringa poeder is een supplement dat je kan nemen om je melkproductie te verhogen. Moringa is namelijk een natuurlijk melkproductie verhogend voedingsmiddel.

De Moringaboom wordt ook wel eens de wonderboom of levensboom genoemd.

De gedroogde bladeren van deze boom bevatten veel vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren waardoor ze een hoge voedingswaarde hebben. Deze bladeren kunnen verwerkt worden tot poeder, thee of capsules en vormen zo een aanvulling voor je voedingspatroon.

Uit studies blijkt dat het gebruik van Moringa een positief effect heeft op het hormoon prolactine. Prolactine zorgt ervoor dat het klierweefsel en melkkanaaltjes in de borsten reeds tijdens de zwangerschap groeien en zal tijdens de borstvoeding de klieren aanzetten tot melkproductie. Wanneer je te weinig melk hebt na de geboorte, kan een dagelijkse inname van Moringa supplementen je productie een extra boost geven.

Vanwege het stimulerende effect zullen de prolactine levels toenemen en hierdoor dus ook het melkvolume.

Er zijn geen neveneffecten verbonden aan het innemen van Moringa. Volg wel steeds de aanbevolen hoeveelheid op en vraag raad aan je vroedvrouw.

 

Workshopkalender

No event found!

Afspraak maken?

Bel 016 20 77 40
of

Waar ben ik welkom om borstvoeding te geven?

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden via Google Analytics. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Accepteren
Afwijzen
Privacy Policy