Webinar babymassage – 22/12/2020

Je baby masseren? Dat kun je leren!

Je baby masseren is heerlijk. Het helpt om je kindje tot rust te brengen, is heerlijk ontspannend voor jullie allebei én zorgt voor nog meer verbinding. Wel is het belangrijk dat je het op de juiste manier doet. Schrijf je daarom in voor ons live webinar! Onze vroedvrouw leert je alle kneepjes van het vak (figuurlijk dan ;-)) én geeft ook nog heel wat handige tips bovenop. Bovendien is er genoeg tijd om vragen te stellen. We houden de groep bewust klein (max. 6 mama’s of papa’s met hun baby) zodat er voldoende ruimte is voor interactie zodat jullie ook van elkaars vragen kunnen leren.

Voor wie?

Voor mama’s (of papa’s) met een baby’tje vanaf 6 weken tot ongeveer 6 maanden.

Hoe werkt het?

De dag voor de workshop stuurt de vroedvrouw een link door via mail. Via deze link kan je het webinar volgen. Hiervoor hoef je niets te downloaden. Wel raden we aan om de link op voorhand eens uit te testen.

Wat heb je nodig?

  • Een aankleedkussen, een natuurlijke baby massage olie (bv amandelolie of druivenpitolie) en een handdoek. Eventueel een kussen voor jezelf.
  • Kies een rustige en warme kamer uit en installeer je samen met de baby op het aankleedkussen op de grond. Zet je computer (met camera aan) voor je zodat de vroedvrouw en de andere deelnemers zicht hebben op jou en je baby. Je baby ligt ligt tussen jou en de computer in.
  • Zet de radio / tv in de kamer uit, zodat iedereen elkaar goed kan verstaan.
  • Bij aanvang van de workshop mag je baby uitgekleed zijn. Een propere luier en de handdoek om hem of haar lekker warm te houden volstaan.

Wat kost het?

Deze workshop wordt eenmalig gratis (per baby) aangeboden door CM (ook voor niet-CM leden).

Foto:  Khoa Pham via Unsplash

Datum

dinsdag - 22/12/2020

Tijd

13:00 - 14:30

Locatie

WEBINAR

Inschrijven

Afspraak maken?

016 20 77 40
Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden via Google Analytics. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.
Accepteren
Afwijzen
Privacy Policy